PENDAFTARAN AGEN DROPSHIP TELAH DIBUKA!

PELUANG MENJANA SEBULAN BERSAMA SUSU IKHTIAR HAMIL EFFERTY

HARI NI KAMI NAK BONGKAR..

FORMULA YANG TELAH MEMBANTU RAMAI PASANGAN SUAMI ISTERI MELALUI PEMAKANAN SEIMBANG

ANDA BANTU PASANGAN YANG INGINKAN ZURIAT. KAMI BANTU ANDA JANA PENDAPATAN.

KENAPA ANDA PERLU JOIN DROPSHIP EFFERTY

SEBAB #1: MODAL & UNTUNG YANG BEST!

SEBAB #2: SUPPORT MANTAP DARI HQ

SEBAB #3: REWARD YANG LUMAYAN

Jom Dengar Kisah Founder Efferty
Dr. Rai

ANDA BANTU PASANGAN YANG INGINKAN ZURIAT. KAMI BANTU ANDA JANA PENDAPATAN.

Efferty terbukti berkesan menyelesaikan masalah yang sering dihadapi setiap wanita seperti:

Dan membantu:

KENAPA MENJUAL PRODUK EFFERTY KAMI ANGGAP SEBAGAI SUATU KERJAYA YANG MULIA

Tonton Apa Hasil Pelanggan Kami Dapat Lepas Consume Efferty

Hamil Selepas 15 Tahun Penantian

Pn. Junaidah

6 tahun penantian zuriat kedua akhirnya hamil kembali.

Pn. Liana

"Rahsia disebalik kejayaan hamil anak kedua setelah 7 tahun penantian"

Pn. Wan

"Masalah senggugut saya hilang selepas consume Efferty, bulan seterusnya saya positif hamil.

Pn. Nadia

TESTIMONI AGEN & STOKIS EFFERTY

JOM BACA DULU KISAH KEJAYAAN STOKIS-STOKIS EFFERTY

TN. IZHARUDDIN

Team Agen & Dropship Tn. Izharuddin

Saya tidak pernah cuba dalam bidang bisnes. Saya zero dalam bidang nie.
Pada mulanya wife saya ingin berusaha untuk dapatkan anak kedua dalam masa yang sama pengasas Efferty ni kawan baik saya jadi dia memperkenalkan Efferty untuk percubaan.

Semestinya ada jatuh bangun dalam bisnes kerana saya memang zero dalam bidang berbisnes nie. perasaan happy apabila saya dapat ilmu dari founder macam mana recruit team dalam masa yang sama saya juga dapat membantu team saya mencapai target dan impian diorang dalam bidang bisnes ni. Moment sedih pulak apabila saya tidak dapat capai target apa yang saya nak.

Bagi saya siapa yang ingin mengubah hidup / ingin berjaya dalam bisnes / ingin mengubah nasib keluarga /apa-apa sahaja: to be strong dan jangan malu bertanya kepada orang yang dah berjaya dalam bidang bisnes dan yang penting sekali dapat guide dari sumber yang betul.

 

PN. ANA

Pertama kali nampak dan kenal efferty melalui facebook. Dari situ start follow FB page efferty hq. Setiap hari nampak iklan dan fb live Doc Rai dan testimoni pengguna Efferty. Start dari situ cuba risik2 tentang produk efferty, sambil minum sambil sebarkan manfaat.

Sebelum bermula journey dengan efferty, saya hanya lah suri rumah sepenuh masa, tidak ada income bulanan tetap. Ada juga try buat bisnes dessert kecil kecilan dan hantar ke kedai, tapi tidak bertahan lama sebab kurang pasaran. Sales masa tu  tak banyak pun, sehari tu bila ditolak kos modal dapatlah untung dlm RM30-RM40 sehari.

Alhamdulillah sekarang saya top 3 Stokis Efferty. Tips untuk sampai ke tahap sekarang, betulkan niat buat bisnes utk apa, besarkan BIG WHY, Start dengan tindakan dan sentiasa tambah ilmu tentang marketing. Sentiasa meletakkan sasaran berapa sale yang kita nak achieve dalam sebulan dan start rangka strategi “how to achieve” untuk naik ke level2 seterusnya.

Moment paling happy dari segi kehidupan seperti berubah 360° dari dulu tidak ada apa2, saving pun tak ada. Alhamdulilah sekarang mampu ada saving setiap bulan. Suri rumah pun mampu ada income 5 angka sebulan hanya jual produk org. Dapat support perbelanjaan harian, dpt bantu ringankan beban suami, mampu senangkan ibu bapa jgk.

Moment sedih pada awal-awal dulu terpaksa ikat perut kumpul modal ada juga pinjam sana sini utk buat modal bisnes, dari bermodalkan 1k sehingga sekarang dah cecah lebih 20k.

 

TUAN FITRI & ISTERI

Saya kenal Efferty melalui iklan HQ di Facebook pada tahun September 2019. Bermula dengan mencuba pada diri sendiri dulu disebabkan haid yang tak teratur, amalkan 3 kotak Efferty perisa Madu Kurma, dan berjaya hamil untuk kehamilan pertama.

Kami pasangan suami isteri yang merupakan pekerja sektor swasta dan tidak pernah terikat dengan mana-mana perniagaan sebelum ini.

Kami mula menceburi bidang bisnes secara online melalui Efferty pada 1 Mei 2020 bermula dengan dropship. Pada awalnya kami bergerak secara solo dengan buat promosi iklan melalui Facebook saja. Kemudian lama-kelamaan kami mula bina team bermula dari 1-2 orang saja dan kini dalam 4 bulan, sudah mencecah 30 orang.

Kami awalnya fokus dengan ZERO COST Marketing, bila diberi training dari HQ, kami juga mula terlibat dengan medium iklan berbayar yang lain untuk mempromosi produk Efferty.

Antara kegembiraan sepanjang menjadi leader dalam Efferty ialah kami dapat buka peluang bila-bila masa dan dimana-mana saja kepada semua orang untuk turut terlibat sama dalam sebarkan manfaat Efferty. Tak pernah sangka yang kami dapat beri peluang untuk orang lain untuk sama-sama jana pendapatan juga dengan bisnes Efferty.

 

Ingin Daftar Sebagai Agen ?

019-220 2771

Klik Butang di Bawah Untuk Terus Wasap Team Efferty

Disclaimer:
This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Wasap
Nak Wasap Kami ? Klik Sini!
Hi, tuan/puan nak tanya pasal produk atau tentang pendaftaran agen ?